In 28 dagen van gifbelt naar tempel
Zoete aardappel taartjes

Zoete aardappel taartjes

Wat een heerlijke ideeën van aankomend detox coach Marloes van Ballegooijen! Meer plaatjes hieronder. Enjoy! Past allemaal geweldig in het programma uit het Tempelkookboek en In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Koop een zo groot mogelijke zoete aardappel, was hem goed (niet schillen) en snijd in plakken van 1cm dik. Laat kokosolie au bain marie smelten en smeer op de plakken aardappel. Rooster ze in de oven: 230 graden, ongeveer 25-30 minuten. Halverwege keren.

Maak ondertussen de walnotenpesto: hak verse basilicum en walnoten fijn in een keukenmachine. Voeg een knoflookteen, Himalayazout en chilipeper toe en meng door elkaar. Zet de keukenmachine aan en voeg walnotenolie toe tot de gewenste smeuigheid. Roer er wat vers citroensap door.

Zet allerlei schaaltjes op tafel met verschillende toppings: spinazie, rucola, avocado (besprenkel met citroensap), paprika, tomaat, olijven, Medjoel dadels, zachte geitenkaas, walnoten, amandelen, zwart sesamzaad en verse kruiden (bijvoorbeeld basilicum).

231089_10201046569598206_1292626546_n

Iedereen kan nu zelf aan de slag: besmeer een plak bataat met wat pesto en beleg naar wens.

Wees creatief en eet smakelijk!

970494_10201046569078193_291694848_n

Sorry, comments are closed for this post.