In 28 dagen van gifbelt naar tempel
Soep van waterkers, spinazie en bosui

Soep van waterkers, spinazie en bosui

Vanmiddag dacht ik, wat ga ik doen met de waterkers in mijn koelkast voordat ik het weg kan gooien..? Soep maken dan maar. De volgende ingrediënten heb ik gebruikt:

– 1 liter groentenbouillon
– +/- 100 – 150 gram waterkers
– 6 diepvriesblokjes biologische bladspinazie
– 1 teentje knoflook
– 4 bosuitjes
– versgemalen zwarte peper
– 3 grote Roseval krieltjes

Nu heb ik gelukkig een Soepmaker waarin je al bovenstaande ingrediënten kunt doen en dan 20 minuten later is de soep klaar, gemengd en glad en alles erop en eraan. Ideaal! Als je een gewone soeppan gebruikt is het een kwestie van alles fijnsnijden en zo’n 15 minuten laten koken. Daarna even flink de staafmixer erdoor en klaar..

Past volledig in je detoxprogramma!

One Response to Soep van waterkers, spinazie en bosui