In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Rijst met avocado, koriander en limoen

Rijst met avocado, koriander en limoen

Oooh heerlijk! Zoals jullie al weten ben ik helemaal gek van de ronde zilvervliesrijst want je kunt er zoveel lekkere dingen mee maken, zowel koud als warm. Hier een nieuw top recept, oorspronkelijk van Cooking Classy maar door mij nog wat ‘opgeleukt’. Enjoy! 🙂

Ingrediënten

4 tot 5 opscheplepels gekookte ronde rijst (iets afgekoeld of koud)
2 rijpe avocado’s
1/2 limoen
2 tot 3 eetlepels fijngesneden verse koriander
snufje komijn
snufje Keltisch zeezout
wat verse peper
wat fijngemalen verse chilipeper, hoeveelheid naar smaak
naar keuze: 1/2 fijngesneden teentje knoflook (of geperst)

Bereiden

Prak de avocado’s klein in een grote kom. Meng de rest van de ingrediënten erdoor (behalve de zout) maar de rijst pas als laatste. Proef en breng op smaak met zout en peper.

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Sorry, comments are closed for this post.