Meld je aan voor de online Detox coaching maand!

 

Op 1 juni gaat de nieuwe speciale online detox coaching maand van start! Dat betekent dat ik je online persoonlijk ga coachen in een besloten Facebook groep. Daar plaats ik  vlogjes, exclusieve recepten, speciale interviews met experts op het gebied van supplementen, vegan eten, vis kopen en bereiden en bovendien doe ik eens per week een Facebook live coaching sessie en wekelijks een Q&A sessie.

Iedere online coaching maand is weer anders, met nieuwe vlogs, nieuwe informatie en dus ook nieuwe exclusieve informatie. Deelname aan deze groep is een prachtige aanvulling op de reis in 28 dagen van gifbelt naar tempel.

Voor deze maand heb je mijn boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel nodig, en dan de laatste nieuwste versie. Je kunt deze met een persoonlijke boodschap van mij ontvangen! Dit geldt alleen voor deelnemers in Nederland aangezien voor deze prijs het boek alleen binnen Nederland verstuurd kan worden. Kijk onderaan voor meer informatie.

Let op, voor slechts 10 euro meer krijg je het boek met persoonlijke boodschap thuisgestuurd!

De groep is alleen toegankelijk voor deelnemers en de inhoud hiervan is ook alleen voor de deelnemers.

Doe je ook mee? Je kunt je nu aanmelden voor slechts 49 euro, of kies voor de optie inclusief boek (door mij persoonlijk voor jou gesigneerd) voor slechts 59 euro, welke je dan thuisgestuurd krijgt.

Let op: meld je ook aan voor de nieuwsbrief (zie invulformuliertje hier rechts op de site) en wanneer je het boek wilt ontvangen, stuur mij dan via mail (info@detoxcoach.nl) je adresgegevens. Na ontvangst van de betaling stuur ik je het boek op.

Meld je snel aan, ik kijk er enorm naar uit!

Aanmelden kan tot 1 juni, we starten dan met de Facebook groep, je ontvangt dan via de mail de naam van de groep en na betaling kan ik je toelaten tot de groep. Let op dat je zelf een verzoek bij de groep moet indienen.

Als je vragen hebt dan kun je mij natuurlijk altijd mailen via info@detoxcoach.nl

Kies hieronder een van de twee opties om mee te kunnen doen met de detox maand:

 


Share

Sorry, comments are closed for this post.