In 28 dagen van gifbelt naar tempel
Jacqueline van Lieshout

Jacqueline van Lieshout

Jacqueline van Lieshout (1974) begon haar carrière in de voeding al vrij vroeg. Tijdens haar schooltijd op het atheneum werkte ze via een castingbureau vanaf 1991 regelmatig in Duitsland als het beroemde Nederlandse kaasmeisje, Frau Antje. Toen had nog niemand bedacht dat ze bijna 20 jaar later een boek zou schrijven waarin koemelkproducten volledig worden uitgesloten.

Na het atheneum koos ze, na een halfjaar in New York, voor een Engelstalige economische HBO-opleiding welke ze in 2000 afrondde. Er volgden verschillende kantoorbanen maar daar werd Jacqueline niet gelukkig van. Het lichaam protesteerde en met RSI aan beide armen belandde ze in 2001 bij een fysiotherapeut. Dit bracht haar op een lumineus idee en een volledige ‘carrière switch’ volgde.

Na een opleiding massagetherapie werkte ze bij diverse spa’s en startte in 2004 haar eigen bedrijf: Stonenergy, praktijk en opleidingsinstituut voor hot and cold stone massage. Vele honderden cursisten kwamen voorbij; schoonheidsspecialisten, masseurs, fysiotherapeuten en ook natuurgeneeskundig therapeuten. Met de name de laatste groep wist veel over voeding en het belang van gezonde darmen te vertellen, wat zorgde voor het langzaam groeien van een passie. Jacqueline trok ook diverse internationale docenten aan, waaronder Jane Scrivner uit Engeland, auteur van diverse boeken over ‘detox’. Dit inspireerde Jacqueline tot een intense studie in de wereld van de voeding.

Vanaf 2007 heeft ze een groot aantal cliënten met veel succes begeleid en in de loop der tijd haar eigen aanpak en visie ontwikkeld. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het schrijven van haar eerste boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel. Daarna volgden de titels het Tempelkookboek, van gifbelt naar tempel Kinderen, het tempelkookboek Kinderen, Geniet ervan..?! en in 2016 de volledig vernieuwde versie van In 28 dagen van gifbelt naar tempel van haar eigen uitgeverij.

Sorry, comments are closed for this post.