In 28 dagen van gifbelt naar tempel
hartige kaasvingers – glutenvrij!

hartige kaasvingers – glutenvrij!

Hartige kaasvingers, super makkelijk om te maken en lekker!
Recept van Ester Wiemer

Benodigdheden voor een bakplaat vol

– 1 pakje glutenvrij bladerdeeg (check de ingrediënten, koop het zo zuiver mogelijk, als dit niet mogelijk is dan kun je gewoon bladerdeeg kopen maar let hier ook op de ingrediënten!)
– geraspte belegen geitenkaas
– 1 ei
– zout (bij voorkeur Keltisch zeezout)

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.

Snijdt de bladerdeeg in repen van ongeveer 10 bij 2 cm en kluts het ei in een schaaltje.

Bestrijk nu de repen aan een kant met het geklutste ei en bestrooi ze daarna met de geitenkaas. Bestrooi nu met wat zout (naar smaak).

Beleg een bakplaat met bakpapier en leg hier de kaasvingers op. Bak ze nu in de oven totdat ze lekker bruin en knapperig zijn, in ongeveer een half uurtje.

Dit recept komt uit Tempelkookboek – Kinderen

Sorry, comments are closed for this post.